hallo!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik ben Els en woon in Middelharnis.  Sinds begin 2016 ben ik een grote fan van biblejournaling. Via een challenge op instagram heb ik deze hobby ontdekt. Ik had een groot verlangen om meer in de bijbel te lezen. Maar dit vond ik best lastig. Door biblejournaling heb ik een nieuwe manier van stille tijd houden gevonden. Daar geniet ik van, zo vaak ik kan!  Ik geloof dat het Woord van God ook vandaag verandering kan brengen in mijn leven. Ik heb opnieuw ontdekt dat God van zich laat horen, zo vaak als ik ervoor kies om bij Hem te zijn. En weet je; dat is heerlijk! Die momenten wens ik iedereen toe... daarom hoop ik dat ik jou mag inspireren om het biblejournalen ook eens te proberen. Creativiteit is een talent dat God in je heeft gelegd en dat mogen wij gebruiken om Hem nog groter te maken! 

 

 

PS: Ik vind het ontzettend leuk als je me volgt op instagram, een berichtje in het gastenboek achter laat of contact met me opneemt per email. 

 

 

 

 

contact:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.gastenboek

Commentaren: 12
 • #12

  Rosita (zaterdag, 15 juni 2019 09:18)

  Wat mooi! Els, ik had dit eerder gezien en vond het echt heél erg mooi.

 • #11

  Edith (zondag, 16 december 2018 15:50)

  Leuke website Els

 • #10

  Maaike (woensdag, 18 januari 2017 11:13)

  Wat n gave challenge, ik geniet er enorm van!
  Je site geeft veel inspiratie. Veel zegen.

 • #9

  Suzan (woensdag, 11 januari 2017 23:42)

  Oh Els wat een prachtige challenge! Ik ontdek zoveel mooie dingen in Gods Woord! Het raakt me enorm! Thanx!!

 • #8

  Eveline ( LookAroundTheCorner) (zaterdag, 26 november 2016 15:13)

  Wat een mooie site, jammer dat je zo ver weg woont anders had ik graag een keer een workshop gedaan.

  gr Eveline

 • #7

  susan (donderdag, 03 november 2016 11:33)

  Wat een prachtige website Els en wat maak je mooie dingen, echt een inspiratie! Veel zegen met al je workshops!

 • #6

  Ineke Ruijgers (zaterdag, 24 september 2016)

  Els, wat mooi allemaal.
  Hier wil ik meer van weten.
  Zegen, Ineke

 • #5

  Charlotte Jordaan (zaterdag, 24 september 2016 09:17)

  He Els,
  Geweldig, je eigen website!
  Ik geniet altijd van je instagram posts, je maakt er echt zoiets moois van! Love it!
  Succes en veel plezier met workshops geven. Het zal zeker een succes zijn!

  Liefs Charlotte

 • #4

  carola (zaterdag, 24 september 2016 08:37)

  Lieve Els,
  Ik dacht. ..nu gelijk maar eens jouw website bekijken. ...GAAF!
  Ik weet zeker dat dit zegen gaat brengen.
  Ik kan al genieten van de creativiteit die God in jouw gelegd heeft! Door jouw te volgen op instagram heeft mij al zegen gebracht en ook meer verdieping in Zijn woord. Want inderdaad het is niet alleen het creatief bezig zijn....het geeft verdieping in Zijn woord. Maar het op deze manier er mee bezig zijn geeft Zijn woord nog meer kleur

 • #3

  jacqueline van de kreeke (zondag, 11 september 2016 18:26)

  Oh Els wat mooi gedaan...ik zie jou er helemaal in terug..! Wat geweldig dat je op deze manier je gave mag delen,uitdelen...om meer en meer van Gods koninkrijk op aarde te laten zien...Ik zegen je met heel veel creativiteit, energie,fijngevoeligheid en tijd(:-) om je dromen waar te mogen maken....je bent een prachtmens...Gods geliefde dochter !!

 • #2

  Karin Joan (dinsdag, 06 september 2016 19:33)

  wat een mooie website!! Echt complimenten. Vooral jouw persoonlijke verhaaltje en de diashow zijn zeer inspirerend. Dit wordt vast een grote zegen voor jou en anderen. Heel veel succes!!

  groetjes,
  Karin Joan

 • #1

  Marjolein (zaterdag, 03 september 2016 18:58)

  Lieve Els,
  wat heb je een gave website! Zo mooi om je verhaal te lezen over hoe je bent begonnen met biblejournaling en hoe je het beleeft! Gaaf!
  Ik hoop dat we nog heel vaak samen mogen werken en elkaar mogen bemoedigen om onze creativiteit te delen!
  Groetjes,
  Marjolein