ontdek de artiest in jou

De afgelopen maanden ben ik samen met Ilse Kleijer hard bezig geweest met het schrijven van een supertof boek. Wat een avontuur! Sinds 23 maart is het boek te bestellen en ligt het in de winkels.  Als je ons wil volgen en niks wil missen dan volg je ons via de website of instagram

geloof verbinden met creativiteit

In het boek word je aan de hand van negen inspirerende thema’s, meegenomen door de bijbel en ga je op creatieve reis. Je leert handige technieken ontdekken door stap-voor-stap -beschrijvingen. De inhoud van de thema’s in dit boek zullen gespreksstof, creativiteit, gezelligheid en verbinding geven. Het boek kan je alleen doorwerken, maar is ook geschikt als invulling van samenkomsten van vriendinnen- of vrouwengroepen.

 

Kortom een boek boordevol inspiratie en ideeën. Ga aan de slag! Lees. Overdenk. Teken. Verf. Maak en Deel uit.

Ontdek de artiest in jou!


geloof

De basis in dit boek is het christelijk geloof. Je leest wie je als artiest mag zijn. Je gaat aan de slag met bijbelgedeelten en leest overdenkingen bij negen verschillende thema's. Bij ieder thema krijg je handreikingen om een laagje dieper te gaan. 

verbinden met

Het uitgangspunt in het boek is om te verbinden. Jezelf te verbinden met God en met die ander. Maar ook zal je ontdekken dat als geloof en creativiteit samenkomen, dit heerlijke ontspannen moment geeft, die je ook rust zullen geven om je te verbinden met jezelf. 

creativiteit

Bij ieder thema word je uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan. In dit boek staan watercolors centraal.  Alle opdrachten zijn voorzien van handige stap-voor-stap uitleg en je leert technieken die je ook in al je andere werkstukken kan gebruiken.  

 blog- berichten:

Happy Place!

meer lezen 0 Berichten

Ontdek de artiest in jou

meer lezen