hallo lieve workshopdeelnemer!

Wat leuk dat we elkaar tijdens de workshop ontmoet hebben...Ik ga er maar even vanuit dat je enthousiast bent geworden om je stille tijd een creatieve invulling te geven. Mijn allerlaatste tip voor jou; niet meer mee wachten!!! Nu gewoon gaan beginnen. En geen smoesjes... "ik heb niet de juiste spullen" of "ik heb geen journalingbijbel" of "ik verpruts vast mijn bladzijde".

 

Kom op gewoon lekker aan de slag gaan nu!

 

Graag wil ik je nog een duwtje in de rug geven. Speciaal voor jou heb ik bijbelverzen opgezocht. Misschien geeft het je wel een veilig gevoel om met deze teksten te beginnen. Misschien zie je het als een uitdaging om 14 dagen achter elkaar de tijd te nemen om je geloof creatief te beleven. Je kan er ook 14 weken de tijd voor nemen. Je mag er ook helemaal niets mee doen. Jij mag kiezen wat bij jou past, want dat is het allerbelangrijkste!

Het helpt je misschien om via pinterest en andere social media op te zoeken wat anderen maken, laat je er zeker door inspireren, maar vertrouw ook op je eigen talent. Jouw creativiteit heb je gekregen van Degene die je maakte, geniet daar zelf van en inspireer juist anderen met jóuw werk. Hop... nu aan de slag.. klik het bestand aan en slag het op je telefoon op, of print het uit.  


Headline 1

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Headline 2

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Headline 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.