40dagentijd: "van verdriet naar vreugde"

Week 7 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie dankbaarheid centraal.

Week 6 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie teleurstelling centraal.

Week 5 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie boosheid centraal.

Week 4 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie vreugde centraal.

Week 3 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie verdriet centraal. Met sjabloon!

Week 2 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie angst centraal.

Week 1 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie bewondering centraal

Start van de veertigdagentijd. Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde".