Week 7 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie dankbaarheid centraal.

Week 6 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie teleurstelling centraal.

Week 5 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie boosheid centraal.

Week 4 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie vreugde centraal.

Week 3 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie verdriet centraal. Met sjabloon!

Week 2 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie angst centraal.

Week 1 van de veertigdagentijd: Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde". Deze week staat de emotie bewondering centraal

Start van de veertigdagentijd. Tijdens deze periode volg ik het leesplan van Zijlacht "van verdriet naar vreugde".

ODAIJ "ontdek de artiest in jou" · 11. februari 2018
Hoe het allemaal begon... the making of het boek "de artiest in jou".

Themawoord: "Connect" · 21. januari 2018
Nieuwe bijbel, nieuwe hoes, nieuw notitieboekje!

Meer weergeven