· 

ADVENT 2018: dag 11

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

Vredevorst

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Een toffe aftelkalender met iedere dag een weetje, opdrachtje, quiz of bijbeltekst. Daarnaast haal ik creatieve inspiratie om over te journalen uit de challenge #journalyourdecember van Ilse Kleijer en Charlene van de Vorst.  

 

Vandaag is het  #journalyourdecember woord: #candycane. Deze leuke zuurstokjes worden in allerlei kerstknutsels gebruikt. Ook om het evangelie uit te leggen. Ik ga ze in hartvorm bij deze tekst verwerken. 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling Jesaja :5-6
Jesaja :5-6

Door de namen die God voor zichzelf heeft gekozen, ontdekken we wie Hij is. De namen van God zijn een manier om zijn aard en karakter te leren kennen. Maar er is geen naam, of Jezus’ naam gaat daar ver bovenuit! Er staan zoveel namen van Jezus genoemd in de bijbel! Zoals hier: Dat kind. Die Zoon. Voor elk moment van je leven is er wel een naam beschikbaar die precies tot uitdrukking brengt wie Hij ook in die situatie voor je is!

 

PRINCE OF PEACE - VREDEVORST

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0