· 

ADVENT 2018: dag 9

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

God met ons

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Deze nieuwe week staat in het het teken van Vrede. "Mijn vrede geef ik jullie". 

 

Niet bij iedere dag op de kalender wordt er een bijbeltekst genoemd. Daarom maak ik deze journaling op de blanco pagina tussen het Oude en Nieuwe Testament in. 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling spreuken 24:3
Matteus 1

In het oude testament maakt God zichzelf bekend als de “IK BEN”. En gisteren lazen we dat Hij Zijn zoon bekend maakte als "GOD MET ONS". Dat betekent dat God wil zeggen dat hij er altijd is! Hij is er en hij blijft er. Dat is voor mij een gedachte van hoop!

 

GOD WITH US - GOD MET ONS

Reactie schrijven

Commentaren: 0