· 

ADVENT 2018: dag 8

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

immanuel

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Een toffe aftelkalender met iedere dag een weetje, opdrachtje, quiz of bijbeltekst. Daarnaast haal ik creatieve inspiratie om over te journalen uit de challenge #journalyourdecember van Ilse Kleijer en Charlene van de Vorst.  

 

Vandaag is het  #journalyourdecember woord: #gezelligheid.  Vandaag steken we ook de tweede adventkaars aan. Zo'n klein momentje is voor mij echt gezelligheid. Daarom maak ik daar een tekening van. Ik gebruik hiervoor deze tutorial. 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling spreuken 24:3
Matteus 1

Gezelligheid is voor mij dichtbij elkaar zijn. Als gezin, familie, vrienden, kerk of collega’s. 

Hier lezen we over Gods verlangen om dichtbij ons te zijn. God komt met Immanuël. Die naam betekent ‘God met ons’. Jezus’ geboorte laat zien dat God leven geeft. Aan heel de schepping. Door Jezus’ komt er een nieuwe schepping. Met leven voor iedereen die in Hem gelooft. Wat een wonder! God verlangt ernaar om in mijn leven de Immanuël te zijn, mijn metgezel te zijn!

 

IMMANUEL - GOD MET ONS

Reactie schrijven

Commentaren: 0