· 

ADVENT 2018: dag 6

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

Maak plaats!

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Een toffe aftelkalender met iedere dag een weetje, opdrachtje, quiz of bijbeltekst. Daarnaast haal ik creatieve inspiratie om over te journalen uit de challenge #journalyourdecember van Ilse Kleijer en Charlene van de Vorst.  

 

Vandaag is het  #journalyourdecember woord: #stars. Helemaal passend bij de kerst natuurlijk. Voor deze journaling gebruik ik een stans van sizzix op goudpapier van de Hema. 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling spreuken 24:3
spreuken 24:3

Is er plaats bij jou? In je huis en in je hart? 

 

In de decemberperiode vult ons huis zich met van alles en nog wat. Denk maar eens aan de extra kaarsen, de kerstboom en de ladingen boodschappen die we binnen kunnen halen. Maar boven alles mag je je huis vullen met glorie, met Zijn heerlijkheid. 

 

Leer Jezus steeds beter kennen. Hij is onze wijsheid. 

Door wijsheid wordt het huis gebouwd,

en door verstandigheid staat het stevig.

Door kennis worden de kamers gevuld

met allerlei kostbare en mooie dingen.

(Spreuken 24:3 BB)

 

Zo mogen wij ons huis vullen met de heerlijkheid van Jezus. Door Hem beter te leren kennen, zullen we meer op hem gaan lijken. Wij zijn bestemd voor dezelfde glorie als waar Jezus in opgroeide (Hebreeën 2:10)  en mogen onze kamers zich vullen met kostbare en mooie dingen. 

 

MAKE ROOM

Reactie schrijven

Commentaren: 0