· 

ADVENT 2018: dag 5

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

Een warme trui

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Een toffe aftelkalender met iedere dag een weetje, opdrachtje, quiz of bijbeltekst. Daarnaast haal ik creatieve inspiratie om over te journalen uit de challenge #journalyourdecember van Ilse Kleijer en Charlene van de Vorst.  

 

Vandaag is het  #journalyourdecember woord: #sweaterweather. Dat klinkt leuk! Een heerlijk warme trui, die je op een koude dag graag uit je kast pakt. Hiermee ga ik creatief aan de slag!

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling psalm73
Psalm 73:28

Hoop kunnen hebben is iets om dankbaar voor te zijn. Hoop is de nabijheid van Jezus kunnen ervaren in alle omstandigheden. Een veilig en warm gevoel van zekerheid door Zijn aanwezigheid. Net als die warme trui die je geborgenheid geeft op koude dagen. Zo is God er voor jou

 

HOPE IS... the gift of CLOSENESS with God. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0