· 

ADVENT 2018: dag 3

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

a thrill of hope!

 

Deze maand volg ik met mijn gezin de adventskalender van My-beloved. Een toffe aftelkalender met iedere dag een weetje, opdrachtje, quiz of bijbeltekst. Daarnaast haal ik creatieve inspiratie om over te journalen uit de challenge #journalyourdecember van Ilse Kleijer en Charlene van de Vorst.  

 

Vandaag is het  #journalyourdecember woord: #blackwhitekraft. Dan zijn leuke winterse kleuren om met mijn journalingen mee aan de slag te gaan! 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling psalm10
Lukas 1

Voor God is niets onmogelijk. Waar Zacharias de hoop al heeft opgegeven, geeft God nieuwe hoop.  Waar zie je naar uit? Hoop je erop dat Gods Woord in vervulling zal gaan? Hoop zorgt ervoor dat je verwachtingsvol uit gaat zien, vol vertrouwen dat Gods Geest zijn beloften leven zal inblazen.

 

A thrill of hope the weary world rejoices...

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0