· 

Psalm 10

biblejournaling bij de psalmen. Een psalm voor iedere dag.

Rest in the one who hears

Psalmen zijn er voor iedere dag. Vandaag  Psalm 10...

 

In de dagen nadat ik deze pagina post op instagram ontvang ik heel verdrietig nieuws van een gezin uit mijn klas. Het slaat mij lam, maakt mij stil en heel verdrietig. Om eerlijk te zijn roept het ook weer die vraag op waar God is, als je kijkt naar alle ellende in deze wereld. Opnieuw lees ik deze psalm:

Toch ziet u de pijn en het verdriet,

u merkt het op en weegt het in uw hand.

(Psalm 10:14)

 

Er gaat niets aan God voorbij, Hij merkt alles op! Voordat wij het in Zijn hand leggen, heeft God het al in Zijn hand genomen. God voelt onze wanhoop, daar mogen we op vertrouwen. 

voorbeeld biblejournaling bijbeljournaling psalm10

Niet mijn gevoel wint, maar de waarheid wint. De waarheid zegt dat aan het eind van de dag de vijand ons niet verslaat, maar Gods overstelpende liefde ons zal bedekken, want Hij ziet ons door het bloed van Jezus! U ziet alle ellende en verdriet, we mogen rusten in de gedachte dat U onze verlangens kent en erbij bent. We mogen erop vertrouwen dat u ons verdriet draagt.

REST IN THE ONE WHO HEARS 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Carola (woensdag, 04 juli 2018 09:35)

    Amen!
    Wij begrijpen soms dingen echt niet. Maar 1 ding staat vast, God is altijd groter dan onze vragen en twijfels enz.. Zijn liefde wint altijd en omringd ons dag in dag uit!
    Sterkte lieve Els. X