· 

Challenge: Woordvrouw 2018 dag 21-25

Deze challenge is opgezet door @saralindenhols en @lucilight. Zij zijn ook jouw gastvrouwen, dus bezoek hun websites om bemoedigd te worden in tekst en beeld! En daar kan je ook het leesrooster vinden en downloaden...

Deze challenge loopt van 1 tot 31 mei 2018. 

Ook ik ga de uitdaging weer aan en zal zeker iedere ochtend meelezen! En natuurlijk ook proberen om zoveel mogelijk pagina's als blijvende herinnering een plekje te geven in mijn bijbel! Hieronder zie je de dagen die ik in deze week heb uitgewerkt.... 


dag 21

WOORDVROUW: MILKA

Numeri 27

 

Het verhaal van deze vijf zussen moedigt ons aan om anders te denken. Deze vijf zussen laten zien dat er hoop is voor iedereen die geconfronteerd wordt met obstakels. Heb jij ook obstakels in je leven? Zie jezelf als rechtmatige erfgenaam van de Vader, durf te vragen en in bezit te nemen wat je toekomt. Hoe fijn is het als je dit niet alleen, maar samen (met je zussen) en eensgezind kan doen? DARE TO ASK

Zelf kom ik net als Milka uit een gezin van 5 zussen. Daarom hier een foto met een jeugdherinnering waar we samen speelden en met elkaar optrokken Dag 22

WOORDVROUW: TRAPEZÁ

Markus 7:24

 

 Een dagelijkse broodkruimel. Een dag in Uw voorhoven... Een moment in de nabijheid van Jezus, een kruimel van het brood dat Leven geeft, is meer dan genoeg!

 

SATISFIED WITH CRUMBS Dag 23

WOORDVROUW: JOANNA

Lukas 8:3

 

Deze vrouw werd tot Jezus aangetrokken en was bereid om Hem te volgen en door te geven van wat ze zelf ontving. Ook wij mogen kijken naar Jezus en genade ontvangen. Die genade maakt je tot volgeling van Jezus. Je kan ervan blijven uitdelen!

 

BE A DISCIPLE

 Dag 24

WOORDVROUW: SALOMÉ

Matteüs 20:20

 

De beste plek willen hebben... is dat ook herkenbaar voor jou? Kijken we naar Jezus dan zien we dienstbaarheid. In zijn koninkrijk gaat het niet om eer, erkenning, macht. Maar om nederigheid, de ander belangrijker vinden dan jezelf. Jezus wist dat er een ruil nodig was, Hij dronk de beker voor ons leeg, nu mogen wij delen in zijn heerlijkheid.

DRINKING HIS CUP

 dag 25

WOORDVROUW: GOMER

Hosea 1&2

 

Verheug je vandaag dat “ the One true lover of your soul” je nooit zal verlaten of in de steek zal laten, maar je zal achtervolgen en ons Zijn volk noemt. Laten we alle mindere liefdes in ons leven uitwisselen voor de beste liefde die we ooit zullen kennen.

OVERWELMING MERCY 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0