· 

Challenge: Woordvrouw 2018 dag 14-18

Deze challenge is opgezet door @saralindenhols en @lucilight. Zij zijn ook jouw gastvrouwen, dus bezoek hun websites om bemoedigd te worden in tekst en beeld! En daar kan je ook het leesrooster vinden en downloaden...

Deze challenge loopt van 1 tot 31 mei 2018. 

Ook ik ga de uitdaging weer aan en zal zeker iedere ochtend meelezen! En natuurlijk ook proberen om zoveel mogelijk pagina's als blijvende herinnering een plekje te geven in mijn bijbel! Hieronder zie je de dagen die ik in deze week heb uitgewerkt.... 


dag 14

WOORDVROUW: SaREFAT

1 Koningen 17

 

“Totdat het regent zal je genoeg meel en olie hebben.” Een belofte voor de weduwe, maar ook voor jou en mij! We hebben Pinksteren gevierd, de olie is beschikbaar, de Heilige Geest is altijd aanwezig. En zo is ook Jezus, het beeld van de meel, er die onze tekorten aanvult.

GOD WILL SUPPLY YOUR NEEDS 

 Dag 15

WOORDVROUW: MÉter

Lukas 7: 7-17

 

 

Welke hoop heeft Jezus aan jou gegeven om voor te leven? In welk verdriet/twijfel mag jij Hem vertrouwen? Deze moeder laat ons zien dat er hoop is. Hoop voor jou! Jezus versloeg de hopeloze gedachte dat de dood het laatste woord heeft. Hij overwon en gaf ons een nieuw begin.

GIFT OF HOPE Dag 16

WOORDVROUW: MEELACH

Genesis 19:17-26

 

Waar God je VOOR heeft gered is zoveel groter dan waar Hij je VAN gered heeft. Kijk vandaag naar zijn goedheid. En draai je niet om naar je verleden. Kijk niet naar de duisternis die achter je ligt, maar ren naar het Licht.

RUN INTO THE SAVING LIGHT Dag 17

WOORDVROUW: CLAUDIA

Matteüs 27:19

 

Beschouw het als Gods uitnodiging aan jou als je hart bewogen is. Die droom, die gedachte, dat gevoel....ontdek eens hoe je jouw Messias erin vindt! Een uitnodiging om Hem aan anderen bekend te maken...En dan?? Durf je net zoals Pilates’ vrouw je stem te laten horen?

SPEAK UP

 dag 18

WOORDVROUW: BILJA

Exodus 2:5-10

 

Wat is het soms moeilijk om te geloven dat middenin moeilijkheden en verdriet God een plan heeft. Maar heb vertrouwen in de God die van je houdt! Geloof in de belofte van een alomvattend plan voor jouw leven. Je bent zijn dochter!

 

BECOMING A DAUGHTER OF GOD 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0