· 

Droomadvent - dag10

Dromen met vertrouwen in anderen.

Vandaag staan we stil bij Gods droom en lezen we Genesis 1.

 

First this: God created the Heavens and Earth—all you see, all you don’t see. Earth was a soup of nothingness, a bottomless emptiness, an inky blackness. God’s Spirit brooded like a bird above the watery abyss.

(Gen 1:1 the message)

 

Als we naar de schepping kijken, ontdekken we iets van waarover God droomt.

Van een bodemloze leegte en een inktzwarte duisternis maakt Hij een paradijs. En al vanaf dit allereerste begin stonden wij op Gods verlanglijstje! (lees Efeziërs 1 maar eens). En mogen we meebewegen in Gods droom. En kunnen we door geloof blijven dromen over de dingen die we nog niet zien. 

 

 

"All you see and all you don't see"

 

Om de overdenking van vandaag creatief vorm te geven, gebruikte ik de tip uit het boekje om een galaxy te schilderen. Altijd zo mooi! Vind je ook niet?  Ik gebruikte hiervoor de pagina naast genesis 1. 

Voorbeeld biblejournaling #droomadvent
Genesis 1


materialen

 Klik op de materialen om naar een verkooppunt te gaan.

NBV schrijfbijbel uitleg #droomadvent
Werkboekje Droom! Hoopvol richting kerst  Maskingtape en clearstamps IF
Gansai Tambi waterverf (ik heb de grootste doos met 36  kleuren) Papercraftelementjes 'Kerst'
Posca witte verfstift  
witte ecoline  
   

Reactie schrijven

Commentaren: 0