· 

Droomadvent - dag5

Zij durven te dromen: Hanna

Vandaag lezen we over de droom en het gebed van Hanna. Hanna moet net zoals Elisabeth wachten. Beide vrouwen bidden. Toch is er niet meteen gebedsverhoring. De vervulling van hun wens laat op zich wachten.

 

Wachten...Dat kennen we allemaal.  Een periode van wachten kan ook samengaan met een periode van pijn en verdriet zijn.  Als we verdriet kennen, mogen we dat voor Gods troon brengen. Als ons hart gebroken is, mogen we het uitstorten voor God... net zoals Hanna deed.

 

 

In mijn bijbel maakte ik al eerder een journaling bij 1 Samuel 1. Deze kan je hier zien.  

 

Dus bladerde ik door naar Lucas 1:13. Daar vond ik wel een plekje. In mijn oude bijbel had ik hier al eerder iets gemaakt. Ik zocht deze oude blog op. en voor ik het wist maakte ik 'm na... Hier kan je de beschrijving lezen. 

Voorbeeld biblejournaling #droomadvent
Lucas 1:13

materialen

Reactie schrijven

Commentaren: 0