Challenge: Woordvrouw 2017 dag 6-12

Deze challenge is opgezet door @saralindenhols en @lucilight. Zij zijn ook jouw gastvrouwen, dus bezoek hun websites om iedere dag bemoedigd te worden in tekst en beeld! En daar kan je ook het leesrooster vinden en downloaden...

Deze challenge loopt van 1 tot 31 mei 2017. 

Ook ik ga de uitdaging weer aan en zal zeker iedere ochtend meelezen! En natuurlijk ook proberen om zoveel mogelijk pagina's als blijvende herinnering een plekje te geven in mijn bijbel! Hieronder zie je de dagen die ik deze week heb uitgewerkt.... 


Dag 6

WOORDVROUW: ABIGAIL

1 Samuel 25

 

 

Abigail betekent vreugde van de Vader. Ze is een voorbeeld van hoe moeilijke situaties het beste in je naar boven kunnen halen. Tegen wie spreek jij vandaag Leven? Hier ben je voor gemaakt! Om te dienen, om lief te hebben, om de ander als een geliefd kind van de Vader te zien en leven door jouw woorden van waarheid door te geven.

 

TO SPEAK LIFE, TO SERVE & TO SEE.

 

 Dag 7

WOORDVROUW: MIRJAM

Exodus 15 / Numeri 12

 

De oudste zijn, je verantwoordelijk voelen... dat herken ik in het verhaal van Mirjam. Maar wij hoeven niet de held van het verhaal te zijn. (Lees ook numeri12). Dat kan ik niet, dat hoef ik niet. Jezus is mijn held, ik kan erop vertrouwen dat Hij het zal doen. De Heer heeft laten zien dat zijn macht en majesteit groot is.

 

HE HAS TRIUMPHED GLORIOUSLY 

 Dag 8

WOORDVROUW: Hanna

1 Samuel 1

 

 

Onze God is goed! Als we verdriet kennen, mogen we dat voor Gods troon brengen. Als ons hart gebroken is, mogen we het uitstorten voor God... en erop vertrouwen dat Zijn timing de beste is!

 

PRAY

 Dag 10

WOORDVROUW: BATSEBA

1 Koningen 1

 

Ons verleden bepaalt niet wie we zijn. De zonde is niet het eind van het verhaal! Onze God is in staat om te redden en te herstellen. Weet jij hoe het verhaal van Batseba eindigt? Blijf verschijnen (1koningen1), wees standvastig.

Niet voor jezelf, maar voor je Koning; Jezus! Hij is alles waard.

 

BE STEADFAST

 dag 12

WOORDVROUW: DELILA

RECHTERS 16

 

Gods kracht in ons leven kan soms zover weg lijken. Maar Zijn liefde zal ons NOOIT verlaten!! Gods genade is zo groot en zijn liefde oneindig! Die kunnen we nooit kwijt raken. Wel kunnen we kracht verliezen; we raken gestresst, zijn in verwarring of misschien zelfs wel depressief...dat is niet wat God wil voor ons, Hij biedt jou Zijn kracht aan en wil je vullen met Zijn liefde. Laten we dichtbij Hem blijven, Hem zoeken en Zijn beloften blijven herinneren. Wat een troost om te weten dat zelfs op de momenten dat ik van God wegloop

 

I may Be CUT OFF FROM HIS POWER, but NEVER FROM HIS LOVE 

 

 

 materialen:

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mirjam (woensdag, 17 mei 2017 16:43)

    Prachtig weer! Ik vind de bloemen bij Bathseba heel erg mooi! Ook de andere bladzijden zijn erg mooi en je hebt het prachtig verwoord.
    Groetjes,
    Mirjam