Dag 18 - 40dagentijd

Troost.

Deze tekst komt ook uit het leesrooster van Bettuelle.

 

 "De God die ons altijd troost, en ons in al onze ellende moed geeft..."

 

Genade leert ons om van onze eigen problemen af te zien. Want kijk eens naar het kruis, kijk hoe goed God is! De rijkdom van Gods genade verdiept zich in onze ellende. We ontdekken dat niets voor niets is, zelfs onze problemen niet. God vermenigvuldigt zijn genade in onze moeilijkheden en als wij in elkaars vreugde delen, dan wordt die vermenigvuldigd. Deel je in het verdriet van de ander, dan wordt dat verminderd. Waar ben jij blij om, waar heb jij verdriet van??? 

 

Biblejournaling voorbeeld Genesis 37 #biblejournalingchallenge40dagen
Genesis 37

materialen

Alle materialen zijn via de webwinkel van bykris te bestellen, of klik op het product voor een link. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0