nieuw handletterboek!

loveletters!

Dit mooie boek is halverwege deze maand verschenen. En heb ik met veel plezier aangeschaft. Graag deel ik met jullie wat ik van dit boekje vind.

 

Met de bijbel als grootste liefdesbrief die je maar kan lezen, is de titel van dit boekje "loveletters" een pakkende titel die meteen de kern van de inhoud dekt. Namelijk het letteren over de Liefde, waar je op iedere bladzijde van de bijbel mee in aanraking komt.

 

In het boekje staan 52 overdenkingen die lekker weg lezen en je tegelijkertijd stof geven om dieper over na te denken. Ook wordt er bij iedere overdenking een tip gegeven, bijvoorbeeld een luistertip van een lied dat past bij het thema van die week. 

Verder is iedere week aangevuld met een prachtige inspirerend voorbeeld op de linkerbladzijde. En een opdracht om zelf mee aan de slag te gaan. 

 

 

Loveletters (Mirjam Looij & Carlyn Verwijs)
Loveletters (Mirjam Looij & Carlyn Verwijs)

De opdrachten die iedere week gegeven worden zijn allemaal handletteropdrachten. Maar het overdenken van de bijbel en dit op een creatieve manier verwerken heeft natuurlijk raakvlak met biblejournaling. Daarom vind ik zeker dat dit boekje ook heel goed te gebruiken is bij het vastleggen van mijn creatieve reis door de bijbel. Het komende jaar zal ik zeker wekelijks het hoofdstuk lezen en ongetwijfeld ook met regelmaat creatief verwerken in mijn bijbel. 

 

Tot slot; lieve Mirjam en Carlyn bedankt voor al jullie tijd die jullie hierin hebben gestopt! Ik geloof erin dat het tot zegen van vele zal zijn. 

Ik ga er in ieder geval van genieten!! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0